Anotace: Zas jedna snová přec kousek pravdy skrývá, že moc Tě miluju, chci být jen Tvoje milá, malá, hodná a jakou si mě budeš přát, až jednou přijdeš a budeš mě mít rád.
Sny jsou hezká věc, ale oč by nám bylo líp, kdybychom jenom pořád netoužily po věcech, které nemůžeme mít? Přeji ti alespoň jeden naplňený sen.
18.11.2005 10:44:00 | LoT