kam máš jít
Anotace: ... a komu psát ...
.
kam máš jít
a komu psát
přivázané
provázky
zažalovat
černou tuší
kolem očí
za smutky
kam máš jít
a začít tát
a zas milovat
své zmatky
když tvá bolest
tak krásně bolí
až do nejbližší
zahrádky
že prý ráje?
kam máš jít
a kam se dát
nechat svázat
kolem očí
když tvá bolest
ke všem vráskám
se zas divně
bokem točí
od začátku až do konce žije plné obrátky
spolu s tebou
a za ruce
jdete zase
i s tou tuší
do háje
.
Přečteno 434x
Tipy 18
Poslední tipující: Magg, Bíša, Verena, hašlerka, Lota, Mbonita, spare, labuť, Psavec, Simísek, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)