Další kapka jedu do ran mých...TY
Chladné hvězdy za oknem
Se jen dívaj, jak tu sedím
A přemýšlím, proč zrovna JÁ.
Chtěla bych tak vyjít ven
A procházet tou tmou. Myslím
Na to, jak z toho teď ven.
Kdo poradí, když nerozumí?
Nepochopí, jen snad ON..
Ale kvůli NĚMU tu teď jsem.
Svobodu duši nevykoupí slzy mé
A střípky mých snů rozšlapou jak slon,
Než skončí tenhle prokletý den.
Co může být horšího,
Než dívat se na něho
A nemoci se dostat blíž.
Jsem neschopna snášet tu tíž,
co leží mi na duši,
co pomalu mě zadusí.
Já se z toho fakt nedostala,
I když jsem si to ze srdce přála.
Proklet buď na tisíckrát
Ty, pro kterého jsem nucena ty řádky psát
A další noci bezesné
Bloudit v temnotě bezedné.
Přečteno 395x
Tipy 4
Poslední tipující: Corax, Lioness, Mraveneček, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)