Krásy světa vedle tebe
Jen jsem tě potkala
mé srdce se zachvělo
A já tě začala srovnávat
se všemi krásami světa
Jakoby to nic nestálo
Myslím
I slunce rozpačitě rudne
vedle tvé krásy
a tak všem do tváří
odráží svůj večerní nach
Když pak večer měsíc si dupne
že jen on tady září
v mých uších zní jeho nářky jako hrál by Bach
A hvězdy blednou závistí
nad jiskrami v tvých očích
A chtějí protestovat
Není přece myslitelné
že smrtelníkovi se poštěstí
jejich záři přemalovat
Černobílá duha strachy
ztratila svou pestrost
vedle barev tvého hlasu
Všechna hudba je nicotná
- i ta slavná přeměněná v prachy
když muzikanti zahodili hrdost
a litují promrhaného času
protože tvůj smích všechno předčí
A konečně láska
jen ta se ti může rovnat
svými dotyky
jež jsou dotyky tvými
jen láskou mohu tvou dokonalost dohnat
zahrnout tě polibky
a pohladit rty svými
Přečteno 680x
Tipy 17
Poslední tipující: Madanik, Draconian, divoska_jaja, Fenceless, Mraveneček, zelená víla, Bíša, Mbonita, labuť, hašlerka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)