ČLOVÍČKU
Anotace: Z 29.6.2009...jen tak...*:)
Věnuj mi jen jeden pohled.
Jen jeden, človíčku.
Rozumíš?! Jen jeden, poslední.
Jen jeden, človíčku.
Naposledy se usměj.
Usměj se, človíčku.
Slyšíš?! Jak to umíš, jen ty.
Jen ty, človíčku.
Prosím povídej mi ovšem.
Povídej mi, človíčku.
Víš?! Mám ráda tvůj hlas.
Tvůj hlas, človíčku.
Věnuj mi jen jeden polibek.
Jen jeden, človíčku.
Rozumíš?! Jen jeden, poslední.
Jen jeden, človíčku.
Naposledy se rozplakej.
Rozplač se, človíčku.
Slyšíš?! Jak to umíš, jen ty.
Jen ty, človíčku.
Človíčku, nechci tě ztratit.
Rozumíš?! Nikdy!!!
Slyšíš?! Nikdy!!!
Víš?! Nikdy!!!
Človíčku, můj miláčku...
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Anne Leyyd, losscar
Komentáře (4)
Komentujících (3)