Pro němého
Anotace: O strachu z lásky a.. a o něm.
Když ústa zůstávaj němá,
ač srdce tluče na poplach,
pak nejspíš, lásko, nemá
smysl, abych o tebe měla strach.
Když ruce zůstanou v klíně,
namísto aby hladily,
pak k ničemu byly chvíle,
co doteď jsme spolu strávili.
Když pohledy v mlze se ztrácí
a zpátky jen ticho se vrací,
pak, můj milý, nediv se moc,
když ztratím se taky.
A noc,
co dosud tě hřála,
hra, co nyní ti přála,
obrátí, ukáže záda...
- už nebudu chtít mít tě ráda.
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Miroslav Možný, hašlerka, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)