Vzpomínková..
Zase hledám odpovědi,
na nočním nebi při úplňku.
Někdy mi spadne do dlaní,
někdy shoří, zbyde trápení.
Pak zavřu oči a vzpomenu,
slyším Tvůj hlas, vidím Tvou tvář,
nepřemýšlím ani nedýchám,
jsem klidný, i když vím, život je lhář.
I přes tisíc mil co nás dělí,
jsem stále s Tebou potají.
Neboj snad již brzy přijde čas,
kdy se naše srdce potkají.
A když Ti náhle přijde smutno,
podivej se nad sebe, víš.
Tam kde září hvězdy, budu já.
čekat noc co noc, uvidíš,
Přečteno 369x
Tipy 28
Poslední tipující: Pevya, Holis, Kett, PrinceznaHeliovýchbalonků, Kubino 2, hašlerka, Psavec, Bíša, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)