Milování stáří
Anotace: proč je to tak vzdálené?
V mládí, v dnešní čas s nohama ještě od sněhu,
hloubka očí, zkušeností vrásek pln obličej,
kdy v potají nad fotkou slz z očí se roní,
v stáří milování nenadálých požitků.
Jak jen ve sny vše v střípcích zrcadel,
bez nejdivočejších tajných detailů,
jak jen ve snu v nejkrytějším slovu,
za řasy očí, jak zdi nedobytná víčka,
v pláč slzy po tvářích se toulají.
V mladí, v dnešní čas okouzlen vrásky,
bez udání důvodu pro tebe, pro tebe
srdce tluče…
Přečteno 567x
Tipy 12
Poslední tipující: Churry, hašlerka, Psavec, WhiteSkull, Bíša, Kars
Komentáře (3)
Komentujících (3)