silna
Čekám na sebemenší náznak citu.
Tančím se svými přízraky
v opuštěné místnosti.
Nedovolím jim vejít dál.
Koukám se na ně zle
ale oni neodcházejí.
Budu předstírat, že jsem silná.
Chvíli to bude neúnosný.
Pak to přejde.
Budu si dál zakrývat oči
jako vyděšené dítě.
/Je to tak lehčí./
vykouřím přeposlední cigaretu.
a rozloučim se.
Přečteno 320x
Tipy 22
Poslední tipující: Zpátky, Kristýnka15, mattoni.uz.neni, Zefi, hašlerka, al-pacino, rry-cussete, labuť, enigman, Mraveneček, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)