Srdce pod klerikou
Anotace: dovolim si poprosit o komentář- stačí špatné, průměr, podprůměr, děkuji
Modlí se jezuita
v chrámu svatého Víta.
Modlí se benediktýn,
kde Sázava se vlévá v Týn.
Modlí se františkán,
aby byl k Tobě každý zván.
I já se modlím k Tobě, Pane,
v kostelu u tebe, svatý Jáne!
Odpusť, ale nejsi v mém srdci jen Ty,
sním o nich a miluji jen jedny rty.
Každý se modlí růženec,
utíká k Tobě i bezvěrec.
Já, Pane, nemám růženec,
jen z vlasů dívky mé věnec.
Nemá páteříky, křížek a korálky.
Já ji miluji, hladím její copánky.
Nemám ani breviář
moc chci hladit její tvář.
Nemám k modlení vůbec nic,
ale ji miluji čím dál víc.
Anděl Páně zvonů zní,
já líbám se rád s ní!
Klečím tady na lavici
a já ji chci pohladit po líci.
Anděl Páně zvonů zní,
já rád se líbám s ní!
Klečím tady v tento kout,
já toužím ji obejmout.
Anděl Páně zvonů zní,
já chci se líbat s ní
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., René Vulkán, harmony, Fenceless
Komentáře (3)
Komentujících (3)