Z pohádky
Anotace: jsi z pohádky či ze sna
O kom právě sníš?
Za deštivého rána
poslouchám kapky bít,
komu náležíš?
Jsem jak černá vrána,
chci tak žít?
Došla jsi ke mne blíž
usínám či bdím
jsi žena -nemám klíč
jsi žena spanilá
krásná jak víla
jen když se probudím,
abys tu byla...
Přečteno 484x
Tipy 26
Poslední tipující: Ztracená Tereza, anatantal, Lioness, Zasr. romantik, Churry, harmony, Glloxy, Bíša, Házté, zelená víla, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)