Mořský sen
Anotace: ...lehká ironie .....
Příbojem bičovaná těla.
Záda otlačená od oblázků.
Tak jsem to vždycky chtěla.
Sex, moře a lásku
Chtěla jsem jít za svým snem
jenže ten odplul se žralokem .......
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: Prdelka10, vodnař, nejsembásník, enigman, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)