Miluji...
Anotace: jsem bláznivě zamilovaná
Miluji, když ráno vstáváš
miluji, když spát se ukládáš.
Miluji tvé oči,rty,tělo
pro tebe umírat,mě by se chtělo.
Miluji úsměv,který mi věnuješ
věřím na lásku,kterou mi slibuješ.
Až do smrti půjdu ti po boku,
až přijde den,kdy mě požádáš o ruku.
Přečteno 521x
Tipy 5
Poslední tipující: hypertenze, PANGÁSIUS, hašlerka, René Vulkán, Agniezka
Komentáře (5)
Komentujících (5)