Skvelý nápad,jen troch nesourodý verš, ktterý by mohl podpořit nejen celkovou stavbu, ale hlavně obraz, který ba mohl být výraznější....
tančím kankán
Po střechách
Třepotavých zítřků
A jinovatka halí
mou krinolínu slov
Ve větvích tichých tónů
Jsem múzou okamžiku
. . .
slyším to tak od okamžiku,kdy jsem se do Tvé básně začetl . . . ale jinak ST
04.10.2009 13:17:00 | rolon
jsem Múzou okamžiku..
ačkoli na herce, co kulhá jedu
a kout podkovy nedovedu
mám kapsy plné trhlin díků..
jsem totiž Múzou okamžiku!
02.10.2009 16:47:00 | šuměnka
V krajinách něžných okamžení
touhou
vášní
rozvířeni
vtékám jak řeka
do tvých dlaní
vdechni mě
neporaním..
SkvoST!
30.09.2009 13:59:00 | hašlerka
Lehoučce a tiše, to Tvých slov si vtékám,
beze slova plynu, a hluboce smekám...
30.09.2009 13:30:00 | Hazentla