čas
Anotace: jj
Sbírka:
láska
Zastavit tak čas!
Mít místo jenž skrylo by nás.
Za noci kdy oheň v krbu by nás hřál.
My v obětí milostném kradli bychom ty chvíle.
Za svitu měsíce propletli by se naše těla.
Položit hlavu svou na tvou hruď.
zlíbat tvou šíji, hledat tvá ústa.
Krásná to přání.
Proč jen vesmír nekonečný je a neše sny tak krátké.
Přečteno 496x
Tipy 16
Poslední tipující: Házté, harmony, Pevya, hašlerka, mamina, zelená víla, Psavec, Kars, Fenceless, Agniezka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)