Vodopády
Anotace: 27.9.09 vzpomínka na zimu
Nejkrásnější jsou v zimě.
Ledové víly a elfové
tančí nad námi, když mě
obejmeš, ruce hřejivé.
V pohádce naší lásky
tu krásu neroztaví.
Pod stříbrotřpytným nebem
můžeme býti sami
v té říši fantazie.
Přečteno 348x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, slečna.závist, enigman, Sweet KiWi, Mbonita, Mraveneček, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)