Tajemná
Anotace: Jedná touha jedné noci.
Tančí kolem plamene svíce
pohlcená čistou vášni.
Vzrušený dech a horká líce,
tajemná,však znáš ji.
Protkaná listy rudé růže
omámená chladnou září.
Medová rosa a chuť kůže
s touhou v její tváři.
Chodidly krotí vnitřní bouře
rozpálená rytmem dechu.
Letmý pohled a vůně kouře,
hebká - jako z mechu.
Halená pláštěm jarních vánků
ve smyslné piruetě.
Schovaná v hlubokém spánku
šeptá, miluje Tě.
Přečteno 845x
Tipy 15
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Kyška, Tanecnice, Kapka, hašlerka, Pevya, sestra-konec, Psavec, Zefi, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)