Mám to na jazyku, jen bych potřeboval trochu ťuknout, abych si vzpomněl. To víš, ten doktor ... ach, jak von se jmenuje ... jo, Alzhajmr, to je von, co mi krade myšlenky!
02.10.2009 08:31:00 | Zasr. romantik
nie je to ďaleko od mojej predstavy, nehrab sa mi prosím v hlávke :))
-st
30.09.2009 22:32:00 | Juraj Hrom