Pro pana meteorologa

Pro pana meteorologa

Anotace: Pro jedno děsný pako který mám děsně ráda...ani to nečtěte.SOUKROMÉ

Pro tvoje oči já skládám řádky.
Že chvíle stebou pro mě jsou svátky.

Píšu o tom bláznovství co v sobě máš.
Kolik těch blbin dneska mi dáš.

Když vidím tvé velké oči.
Hlava se mi rychle točí.

Chtěla bych být bouřkou tvojí.
Ať ti ze mě zase stojí.

Máš rád přec to vzrušení.
Když jde na tě tušení.

Hromy blesky už to fičí.
Už to vidim je to v pí..

Přesně vidím jak se culíš.
Mít tě tady už se tulíš.

Jenže já jsem tady a ty tam.
Co já stebou dělat mám?
Autor mexx, 30.09.2009
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, BArBArKO, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a přečte si to pan meteorolog??? třeba budou bouřky zítra:)))

30.09.2009 22:09:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí