Milenci.........................
Anotace: .........................
Sbírka:
TAK
Byli tak mladí, ve světle nočních lamp,
měli svá přání, katapult citů vymrštěný z ramp...
Neznali přetvářku, hřáli se něžností,
srdce jim bušila, hořela blízkostí...
V salónu lásky, zrcadle objevů,
česali slůvka do vlnek úsměvů...
Před světem bolesti, v dlaně své utekli,
okamžik záblesku, jarem se oblékli...
Pohádku ze sna přetvořili,
umřeli náhle, štastní, vždyť proto žili !!!
Přečteno 734x
Tipy 56
Poslední tipující: PIPSQUEAK, DagDag, Gabrielle, Vlčák z hor, Koza, kokyno, JED, Larey, Hedvika, Holis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)