Sen

Sen

Anotace: I to je život.

Sbírka: Cesta

Z tvých vlasů dělá si slunce loutnu,
co vlas, to struna,
co vlas, to paprsek.
Ponořil jsem do nich hlavu, naslouchám,
zpívají o vysokých horách, o oblacích,
zelených hájích, kde šumí láska,
kde zelené přítmí zastavuje čas,
potok spěchá do krajiny, volá dětství,
kde jsou rozkvetlé zahrady,
a znějí dívčím smíchem, smíchem radosti.

Zdihám hlavu,
prosvítáš sluncem,
dívka ze srdce zrozená.
Otevírám oči, padají kapky deště.
Usmál jsem se,
a jdu dál.
Autor Hombre, 01.10.2009
Přečteno 523x
Tipy 9
Poslední tipující: Divoženka1, Psavec, labuť, Krásná Princezna, hašlerka, Agniezka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Hezoučké.

01.10.2009 19:23:00 | Psavec

ááááá...ST.

01.10.2009 14:42:00 | Krásná Princezna

krásný sen!

01.10.2009 14:27:00 | hašlerka

ano..hlavně se nezastavovat..že..;o)

01.10.2009 14:20:00 | Agniezka

pěkné...snové básnění ST.

01.10.2009 14:20:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí