Sklamanie
Anotace: pre teba, za to ako si si dnes spomenul!
Ospevuješ v náš deň inú,
buď ako vždy neuviď svoju vinnu.
Ona je vraj anjel v sukni,
a ja tá čo vravíš pravidelne zmĺkni.
Nehľadala som baňu zlatú,
ale lásku, pravdu čistú.
A ty len vravíš:
,, zhodˇ,zhoď tú poslednú štipku peria,
aj tak ti už ľuďia, že si anjelom neuveria!"
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, harmony, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)