Romeo a Julie
Chtěl křičet z plných plic,
že musel od Julie pryč.
Však ona láskou jeho jedinou,
jediná která v srdci jeho rozohnila chtíč.
Každou hodinou myslel na Julii nevinou,
to Julie našla k jeho srdci klíč.
Smutkem se jí leskly oči,
myslí je jen u Romea svého.
To ted svět se kolem něj jen točí,
však nemohla by žít bez něho.
Romeo do Verony pospíchá s větrem v zádech,
kde je můj něžný květ.
Však vydá jen povzdech,
když spatří ji zastaví se mu svět.
U Julie je hned,
z žalu nad tou ztrátou vypijí prudký jed.
Když Julie ze spánku procitne,
pohlédne do tváře milého svého.
Jak v hrůzném snu se ocitne,
vytáhne dýku jeho.
(Když život nás nedokázal spojit smrt to za něj udělá)....
Však všichni tento příběh znáte
O Romeovi a Julii o jejich lásce která neměla dost
a až smrt spojila mezi jejich rodinama most...
Přečteno 735x
Tipy 11
Poslední tipující: Miroslav Možný, Mraveneček, Psavec, labuť, Házté, Maličká Peťulka, Lioness
Komentáře (0)