Anotace: Nevím, co je stáří....
Co na to řéct? Moc hezké počteníčko, cituplné a upřímné, milující.
09.10.2009 06:39:00 | NikitaNikaT.
Po ránu na lepší den:
Polaskej mi šediny,
však nehlaď mě tam dlouho,
mohla bys je vyviklat,
pak ztratím je, má touho!
Vím, i s pleší chlap je kus,
co se počítá,
ale zda stojí to za pokus,
ta věc je ohnutá ...
02.10.2009 07:50:00 | Zasr. romantik