Propast
I duše má solar
a rány na něj
svinsky bolí
chvění přechází do srdce
a čerstvé jizvy
vysypává solí
proč nelze nevnímat
myšlenky za zámek dveří dát
ze smutku udělat sněhovou kouli
a při pohledu jak taje se smát
i duše chce dýchat
a s oprátkou
upadá do bezvědomí
v bolavém srdci
se po čase
i silná láska vedví zlomí
proč nelze nevnímat
bolest co duši ostrými drápy svírá
předzvěstí hluboké propasti
bývá z počátku přehlédnutá škvíra
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)