Sen

Sen

Anotace: Krátká báseň opět o lásce, ale našťastné.

Sbírka: My personal poetry

SEN

Podle tebe jsem jen holka, která vždy jen smutně kouká.
Opak je však pravdou mojí, chtěla bych být láskou tvojí.
Každou noc tě vidím ve snu, ke kolenou vždy ti klesnu.
Něžně mě pak obějmeš, své rty na mé políbneš.
Pak se prudce otočíš, odcházíš mi někam pryč.
Vtom se rychle probudím, nevím, či sním, nebo bdím.
Vím však jedno, hrozně chci tě, ach, má lásko, miluji tě!
Autor Suzie2312, 03.10.2009
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: Kristýnka15, no.signal, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel