Miluji......
Anotace: Vyznání od přítele
Miluji Tvé oči,které jsou modré jako nebe,
miluji Tvůj úsměv,ze kterého mě zebe,
miluji Tvé doteky,co na kůži pálí,
miluji Tvou blízkost a ruce co hladí,
prostě Tě miluji lásko má!!!!!!!!!!!
Přečteno 527x
Tipy 3
Poslední tipující: vílí křídla.., Prokešová
Komentáře (0)