Stane-li se.....!
Anotace: Tohle není lehké v lásce prožívat.
Stane-li se někdy,že Ti z tváře úsměv zmizí
a Tvá jemná líčka zmáčí slané slzy,
pocítíš-li náhlou a hlubokou bezmoc,
jež vysílí Tě více,než zákeřná nemoc,
když se radost nevrací,prožíváš snad muka?
Tvé srdíčko krvácí?Pak mé zcela jistě
bolestí puká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zhasíná-li jiskřička Tvé naděje ve tmě,
já doufám,že oporu najdeš
pokaždé ve mě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komentáře (0)