Divoženka
Anotace: ...možná jí jsem.
Divoká noc
S ní šum tichých bubnů
Bojuje o moc
Vkrádá se do snů
Tvou slavnou mužnost
Dobiju snadno
Ach ta bezbožnost
Klesáš až na dno
Jsem divá žena
Svádivě prostá
Mlčíš jak pěna
Abys mě dostal
Vím že tvé chutě
Dráždivě slábnou
Šeptáš mi chci tě
Ta slova stárnou
Slyším je denně
Jak jsi mi k smíchu!
Té tiché pěně
Mám sloužit k hříchu?
Nehlásám obrodu
Nelákám jměním
Však svojí svobodu
Nade vše cením!
Přečteno 377x
Tipy 21
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Sweet KiWi, brooklyn, Lioness, Vlk v rouše, Nergal, Bíša, harmony, Psavec, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)