Děkuji za tip (i ten připomínající i ten chválící) ale já se snažím nepřemýšlet nad tím co jsem udělala/napsala nedokonale, protože se bojím že by básnička pak ztratila svůj původní charakter.Ikdyž se někdy vyjádřím neobratně, je to to co v dané chvíli cítím a to co napsat chci...Ale moc děkuji :)
03.10.2009 23:43:00 | Violette