after
Anotace: its funny how take a smile can be ... and no one would notice the pain that lies beneath it all
sama procházím ulicí
lekám se každého stínu
srdce na dlani bijící
počítá každou vteřinu
chtělo by vrátit se
na své místo
na dlani třese se
chce zarýt se najisto
ponesu ho ulicí
do dlaní ho zavřu
láska v něm je mučící
slzy z očí setřu
já půjdu dál
se srdcem na dlani
tys jím pohrdal
snad už ho nikdo nezraní
Poslouchej!
..slyšíš to tepání?
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Larey
Komentáře (0)