Pro Tebe.....!
Anotace: Krásné vyznání,že?????
Líbám hvězdný prach,co Ti utkvěl na řasách.
Pak rty,ty hebké závěje,až tělo se Ti zachvěje.
Pak záblesk v očích,já vím co značí,
tiše kývnu,to Ti stačí.
Jsem uhranutá,jsem zmámená,mám podlomená kolena.
Já oddám se něžným hrám,k ránu s Tebou usínám,
jsem schoulená ve Tvém objetí,v očích mám
slzy dojetí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komentáře (0)