Láska je láska
Spánky mi pulzují,
v krku mi vyschlo,
boty na půl zuji,
kéž by to vyšlo.
Pomalu se loudám za ním,
jsem vyčerpaná stálým lhaním,
on je holkař z povolání,
ten typ kluka těžce k mání,
pokud tedy chcete vztah,
né být psem na zavolání.
Možná si to moc maluju,
když si dělám naděje,
ale já ho miluju,
v tom to právě je..
Přečteno 464x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucije, Zefi, Mbonita, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)