V úplňku
Anotace: Volny vers? Asi... tentokrat jsem to zkratka vysypal tak, jak se mi to dralo z duse.
Sbírka:
Naděje umírá první
Měsíc v úplňku
jediným světlem temné noci
ztracen v myšlenkách
na cestě bez cíle
Na zamlžené okno
prsty srdce kreslím
vepisuji tvé jméno
citím chlad
z okna...z tebe
Jedovaté tóny klavíru
útočí ze všech stran
brouzdám pamětí
v každém zákoutí
pátrám po kráse minulosti
každou chvíli souznění
přehrávám znovu
Bojím se přítomnosti
obcházím reality žití
koukám na ten měsíc plný
v úplňku - sny se plní?
Přečteno 389x
Tipy 10
Poslední tipující: ir.is, toužím.jít.dál, Házté, Miroslav Možný, Larey, Lioness, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)