Proč?
Anotace: Jedna z mých prvních psaných básní. Byla psaná pro mou první lásku. takže zhruba 6 let zpět ..
Proč jsem tak sám, když ty jsi v srdci mém.
Proč jsem tak sám, když ty jsi mým snem.
Proč nemůžu se dotknout tvých krásných úst..
Když mám tě v mé mysli, tak proč držet půst .
Proč jsi tak daleko, ale i tak blízko jsi ..
Proč říct ti nemůžu jak moc tě chci.
Proč nesmím tě obejmout , říct ti miluju tě moc.
Proč musím ti teď popřát jen dobrou noc.
Přečteno 520x
Tipy 15
Poslední tipující: carodejka, Denael, boomslang, PANGÁSIUS, Miroslav Možný, Házté, Mbonita, páááááááá, Matty09
Komentáře (6)
Komentujících (6)