Anotace: A vlastně bych si přála, aby to dopadlo jinak.
Sbírka: Na názvu ještě pracuju
Je to dost trefné...a v opačném gardu jsem se v tom i našel....pocit, který mám je, jakoby vyjádřen v tvém textu. I přes zklamání dávám ST, protože je to dobře napsáno.
05.10.2009 21:38:00 | Michal -Bekosh- Becke