Vrať se mi......!!!!
Anotace: Tohle vyznání mi poslal můj přítel,když jsem od něj odcházela,krásné že??????
Chtěl bych Tě obejmout,
tak jako loď chce útes obeplout.
Chci proplést své prsty s Tvými,
tak jako noc střídá den a
světlo stíny!!!!!!!!!!!!!!
VRAŤ SE MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komentáře (0)