Láska a Snaha
Anotace: Vyjádření pocitů, které ani popis nepotřebuje. Děkuji za Vaše ohlasy a komentáře a případné připomínky.
Sbírka:
Proč slunce nezáří věčně...
Láska je slovo,
kterým popsal by list.
Snaha je to,
že bude ho číst.
Láska je příběh,
jenž říct by ti chtěl.
Snaha je vyslechnout,
co na duši měl.
Láska ti poskytne
všechno co má.
Snaha je přijmout
co druhý ti dá.
Láska jsem já,
a marním své sny.
Snahou bys
možná měla být TY!
Láska je bez snahy
vyprahlou pouští,
deštivým dnem,
kloboukem v houští…
Přečteno 489x
Tipy 7
Poslední tipující: Janca.LP, Prdelka10, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)