Autobiografická
V posteli leží žena
v deku svou se schovává
obnažena
touhu najevo nedává
A v očích má slzy
Kdy konečně dorazí?
brzy
spánek ji však poráží
Ve snu vidí známou dvojici
jdou ruku v ruce
v noci
po namoklé antuce
Však noční můry řeknou jí
to není pravda
jenom sní
od něj je to zrada...
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)