Není to o Tobě...což tedy dobře je...ale i tak...napsal jsi to pěkně a přímo procítěně...
08.10.2009 16:22:00 | toužím.jít.dál
ozvěna beze jména
stavěná na hlavu
šaškovských rolniček
smích
plující prostorem
na jih ode mne
kouzelně vlnící se
do tepla líce
rukavice co hřeje
a ještě je
upletená z naděje
a co když dospěje..co pak?
konec...nebo zázrak?...
ST
06.10.2009 14:10:00 | Mbonita
dozní-li
- bude konec
a možná slzička
i zvonec
a každý konec
je i začátek…
život je změna,
cesta plná zatáček
tak změnu přivítej :)
Parde náš: "Hej?"
06.10.2009 09:30:00 | Romana Šamanka Ladyloba