Zašeptej
Anotace: mi tiše do ouška, při noční procházce...
Zašeptej mi tiše
nějaká slůvka sladká,
jako tvá tvář je hladká
a přidržme si číše
lásky.
Zašeptej mi tiše
jako bublinky stoupající mi do hlavy
jako i ty vstoupil si do mé síně slávy
mé soukromé říše
lásky.
Zašeptej mi tiše
jako to děláváš v noci
když jsme jen otroci
ohromné výše
lásky.
Zašeptej mi tiše
"Já rád tě mám"
a co pro tebe znamenám?
vždyť není to jen klišé
tak šeptej tiše
- hlavně nepřestávej -
být se mnou
a šeptat
ty sladká slovíčka
která na tobě tolik miluju
šeptej tiše
ty své klišé
a já ti slibuju
že to bude už vždy,
naše šeptací lavička...
Přečteno 620x
Tipy 7
Poslední tipující: Haminka, ilona, carodejka, susana načeva, takova
Komentáře (0)