Pro úsměv
Anotace: To mu imanigárnímu příteli..
Mám Tě čímdál raději
Ty můj velký zloději
Zlou náladu mi kradeš
Jak lehký větřík vaneš
Po stráních ,na lukách
nosíváš mne na rukách
a já se Ti rozplývám
v náručí Ti omdlívám
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: Any 4, Pevya, Lioness, Vlk v rouše
Komentáře (1)
Komentujících (1)