Miluju
Miluju muže
Miluju sex
Miluju vůni jejich kůže
Jejich jazyk na mých rtech
Jejich ruce na ňadrech
Dlouhý sten a něžný vzdech
Já ležím nahá na zádech
Užívám si mužů
Užívám si sex
Škoda jen,
že ve svých snech....
Přečteno 720x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Lenni, Květka Š., hašlerka, Kapka, Tacca, nejsembásník
Komentáře (5)
Komentujících (5)