Protijed
Anotace: ...když dojde...získá si tělo samo obranné látky nebo podlehne...
Do království s uvězněným smíchem
probuzena z bláhových snů
popelka s něhou v očích pro bohaté citem
sama sobě šaškem s rolničkami slz
s chybějícím sluncem ve světle loučí
podkoní pro bohaté středosvětem
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
nechci ráj na zemi
ten patří hlavně dětským srdcím
a rovnou cestu štěstí
tam šanci poučení ztrácím
nechci věčné jaro za okny
podzim svět nádherně barví
a hořce chutnající jed
který koluje tvou krví
z pošlapaných snů
na zem padlých iluzí
smutkem potažených dnů
a duše co bolestí slzí
rodí se odcizení
.
.
.
a proti němu
dochází mi protijed...
Přečteno 377x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, zelená víla, Psavec, Štěpina G, Larey, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)