Po pírku z papírku
Anotace: Na devátého října :)
Po pírku z papírku
na malém jezírku
spousta štěstí, světla, lásky
maluje rám na obrázky,
víří vlnky barvičkami,
sníme o nich jen my sami.
Sluníčko pro nás svítí jen,
pojď, půjdeme spolu ven,
do zahrady z čokolády
pozvem všechny kamarády,
protancujem se až na měsíc,
jenž světlem svým nám vyjde vstříc,
a když se ticho nám dvěma zalíbí,
pak noční slast oba nás políbí,
hvězdám své ruce podáme,
Díky! radostně zvoláme
a celý svět se s námi otočí,
jak šťastně budeme slavit naše výročí.
Přečteno 506x
Tipy 15
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Monte Carlo, Larey, Psavec, labuť, zelená víla, Simísek, Zefi, Lady Elleana
Komentáře (7)
Komentujících (6)