Za svitu luny
Anotace: Toto je muj třetí výtvor vím že to není žádná slava ale snažím se .-)
Je teplá a vlahá noc a já na tebe zase myslim a to moc.Koukám na nebe a vzpomínam na tebe,to jak tvá silueta ve stínu kreslila srdíčka na stěnu,za svitu luny.Bylas překrásná jako anděl co sestoupil z nebes aby mě se sebou unes do krajiny zázraků.
Komentáře (0)