kadeře
na polštáři tmy
ticho prázdné noci
bortí tvé kadeře
uhrančivě zlomené
hebkou šíjí vábené
vyzívají k pokušení
kapkamy noci chvějí se
a touhou něžného větru
sní
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: hašlerka, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)