Moje definice...
Anotace: Jen pár řádků věčných protikladů, které jsou blízké mému srdci...
Láska,
to je řev a šílení milionů!
Ale je to i tichá majestátnost Babylonu...
Láska,
to je boj proti zuřícímu davu!
Ale i nekonečné čekání na třetím schodu...
Láska,
to je touha po nekončící radosti!
Ale je to i hledání čisté bolesti...
Láska,
to je tvůj život v mém!
Ale i hrob samoty a kytice růží na něm...
Komentáře (3)
Komentujících (2)