Světlo, láska, samota
Světlo malé lampičky,
postavím se na špičky.
Tiše stojím poslouchám,
nejde láska zase k nám ?
Potichu se plíží....?
Víčka se mi klíží.
Chce se mi spát.
Nechci tu stát.
Na lásku čekat,
toho,že nejde se lekat.
Chci něco zažít
Né se do ulity zavřít.
Do ulity sněčí
Teď už to vím !!!
Samota mi svědčí.
A ticho léčí .
Přečteno 387x
Tipy 15
Poslední tipující: al-pacino, Bíša, Psavec, Bery2266, Květka Š., harmony, Tacca, Kars, nejsembásník
Komentáře (7)
Komentujících (7)