Toužila po jeho blízkosti,
tak jako upír prahne po lidské krvi.
Lepší jak sladkosti..
Nenápadně po něm hodila očko,
usmál se
/Ahoj kočko!/
Srdce jí poskočilo,
jaho hlas baryton
/Nervózní/
/Proč?/
Odtrhla zrak dříve.
Byl to on.
Stále ji sledoval.
Bolelo to.
Chtěla ho,
o to víc jí zraňoval.